Cautare

13289 de rezultate pentru "accidend bucuresti p ta chibrit 8 iunie" (3.16 secunde)
Potrivit informatiilor publicate de site-ul ANAF, in iunie doua din companiile la care Dan Diaconescu este actionar inregistrau datorii la stat de peste 1,75 milioane euro.
ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street! Intre 9 si 12 iunie, orasul Bucuresti devine decor fantastic, populat de personaje neasteptate care se amesteca in multime si interactioneaza cu trecatorii.
Parlamentarii PNL, consemnati in 14, 20 si 22 iunie Biroul Permanent Central al PNL le-a interzis parlamentarilor partidului sa faca deplasari in tara sau in strainatate la 14 iunie, cand Guvernul isi va asuma raspunderea, la 20 iunie, cand opozitia ar putea depune motiunea de cenzura, si la 22 iunie, cand documentul va fi dezbatut in sedinta comuna.
i-Phone 5 ar putea fi lansat mai curand decat credem, in cadrul conferintei anuale a dezvoltatorilor Apple, care va avea loc intre 5 si 9 iunie.
Rata anuala a inflatiei a crescut la 2,04% in luna iunie, de la 1,79% nivel inregistrat in luna anterioara, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica (INS), informeaza Agerpres.
l 16 iunie - Presedintele este prezent, alaturi de premierul Calin Popescu-Tariceanu, la reuniunea Consiliului European de vara de la Bruxelles, Romania participand pentru prima data ca observator activ dupa semnarea Tratatului de aderare (16-17 iunie) l 23 iunie - Presedintele Republicii Serbia, Boris Tadic, efectueaza o vizita oficiala de doua zile in Romania.
Se spune ca mai ales in aceasta noapte (23-24 iunie, noaptea premergatoare zilei Sfantului Ioan Botezatorul) cei norocosi pot intalni Sanzaienele. ... Din seria obiceiurilor legate de aceasta zi face parte si traditia baii de solstitiu (21 iunie) sau de ziua Sf. Ioan Botezatorul (24 iunie).
In 6 iunie 1508 este gasit in oras cadavrul lui Ercole Strozzi, strapuns de 22 de lovituri de cutit. ... In 14 iunie da nastere unei fetite, Isabella Maria, dar ducesa se imbolnaveste, face septicemie si pentru a-i usura chinurile i se taie parul.
Ufologul Paul Stonehill a postat pe retea, in iunie 2016, un articol privind fenomenul OZN din provincia Sichuan, din care spicuim in continuare cateva informatii.
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei.
xxx In seara zilei de 6 iunie 2018, chiar inainte de ora 23, zeci de locuitori din localitatile Corio, Rocca si Levone (provincia Torino, Italia) au fost alarmati de un zgomot puternic, si in crestere, care zdruncina casele si zidurile.
Astfel, in perioada 2005 - iunie 2006, CJ Dolj a achizitionat 1.350 de topuri de hartie copiator A4, 181 de topuri de hartie copiator A3 si 290 de topuri de hartie de scris in valoare de peste 188 de milioane de lei.
Rezultatele se afiseaza pe 24 iunie Testele nationale contin trei probe obligatorii pentru elevii care au absolvit cursurile in scoli cu predare in limba romana, respectiv limba si literatura romana, matematica si, la alegere, istoria romanilor sau geografia (Romaniei), in functie de optiunea fiecarui candidat.
Sondajul mai arata ca fata de luna iunie presedintele se mentine in topul increderii, insa este cotat cu 5 procente mai putin.
Liderul liberal a reiterat si faptul ca alegerile locale se vor organiza in 1 si, respectiv, 15 iunie.
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Daca in satele doljene oamenii sunt interesati doar de pensii si de muncile campului si stiu prea putine lucruri despre europarlamentare, alegerile din 7 iunie nu sunt o necunoscuta pentru craioveni, insa multi sustin ca nu se vor duce sa voteze.
Guvernul isi va asuma saptamana viitoare, luni, 7 iunie 2010, raspunderea in Parlament pe legile privind masurile de austeritate.
Acesta a fost semnat in 4 iunie 1920, 17,32 ora din Transilvania. ... Eu, in 4 iunie, imi amintesc de acest lucru.
Traian Basescu a trimis pe 9 Iunie, la Curtea Constitutionala proiectul de revizuire a Constitutiei. ... Primele noua articole din proiectul de revizuire, declarate constitutionale Curtea Constitutionala a analizat joi, 16 Iunie, proiectul legii de revizuire a Constitutiei, ajungand cu dezbaterile pana la articolul 61.
google-analytics.com